Omarm het leven

Omarm het leven

Dit verhaal vertelt over het leven van Louis. Met een jeugd wat getekend is door emotionele verwaarlozing. En seksueel misbruikt door een leraar van zijn middelbare school. Het is een openhartig en met bloed geschreven verhaal over de titanenstrijd die Louis heeft moeten leveren om boven water te blijven en voort te gaan. Het gaat over zijn eenzaamheid, wanhoop, ontkenning en gekte, naar het langzaam maar zeker hervinden van stukjes jeugd, pijn en zin. Om zo het leven met alle diepe dalen en hoge pieken te veroveren. Het schetst een helder beeld van wat er in een (jonge)man kan omgaan die wordt geconfronteerd met emotionele verwaarlozing en seksueel misbruik.


“Dit indrukwekkende verhaal is nodig om dit verborgen leed breed bekend te maken. Het boek is goed geschreven, de inhoud kruipt onder de huid. Het heeft mij erg getroffen. Het is een verhaal van verschrikking, maar ook van hoop.” 

– De Vlaamse psychiater Prof. Dr. Dirk de Wachter

“Dit verhaal is eerlijk en aangrijpend. Het geeft inzicht in wat een jong mens moet ondergaan én zijn gevecht om hier mee te dealen. Laat iedereen weten hoe het is en laat iedereen ervan leren. Mijn respect is groot.” 
– Karin Bloemen, zangeres en cabaretière


Bestellen